Кристиан Пулишич откри, че трудно ще е титуляр в Челси и сините избраха

...
Кристиан Пулишич откри, че трудно ще е титуляр в Челси и сините избраха
Коментари Харесай

От Челси искали да продадат Пулишич, но той се контузил

Кристиан Пулишич откри, че мъчно ще е титуляр в Челси и  " сините "  избраха да се подсилят по крилата, като привлякоха Михайло Мудрик за 89 милиона паунда от Шахтьор. Фабрицио Романо изясни в подкаста на House of Champions, че тимът от Висшата лига би продал Пулишич през този прозорец, само че травмата в коляното, която ще го извади от игра за към два месеца, постави завършек на очакванията им да се освободят от него. Говори се обаче, че той към момента може да напусне през лятото.

Милан е свързван с трансфер на Пулишич, само че се споделя, че отборът от Серия А дава приоритет на подписването на Николо Дзаниоло от Рома. " Росонерите " обаче изпитват компликации да отговорят на условията на Рома за италианския национал. Челси също подписа с Жоао Феликс и Нони Мадуеке, с цел да усилят атакуващата конкуренция, което евентуално ще лимитира още времето на звездата на Съединени американски щати.

Треньорът на Челси Греъм Потър сподели, че няма " никакъв късмет " Пулишич, който стартира шест от 16-те си участия във Висшата лига този сезон, да бъде продаден от клуба през януари. " Не е имало даже обсъждане, само че той ще пропусне няколко месеца ", добави той.
 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР